Online workshops


Online workshops,

makkelijk vanuit huis je ding doen

Er gebeurd héél veel online in deze tijd, de techniek staat voor niks! The sky is the limit! Of je nu vanuit je luie stoel in Breskens een cursus wilt volgen die in Amsterdam gegeven wordt of je ligt op het strand in Groede of Cadzand een cursus over chakra's te doen, lekker in het zonnetje, het kan allemaal! Natuurlijk gaat er niks boven persoonlijk contact, er echt bijzijn en nieuwe vrienden maken. Toch kan het een uitkomst zijn voor mensen die het zó druk hebben dat ze amper vrije tijd hebben. Of voor mensen die om een andere reden aan huis gekluisterd zijn, vanwege eigen gezondheid of een zorgtaak thuis hebben. 

Hier op deze pagina is een verzameling aan cursussen en workshops te vinden die helemaal in de stijl van Qi zijn. Het gaat allemaal over gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, natuurlijk en biologisch enzo.

Als je op de onderste regel klikt van ieder stukje dan kom je op een externe pagina uit en lees je alle info.

Heel veel plezier!

 


 

1- Mindfulness voor het Dagelijkse leven - Happy with Yoga

Mindfulness voor het dagelijks leven is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video's en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress. 

Klik hier voor alle info

 

2- Yoga Nidra - Happy with Yoga

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

Klik hier voor alle info

3- Yoga Stap voor Stap - Happy with Yoga

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Beginnende Yogi's leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan en kunnen op deze manier lekker thuis, wanner zij het willen en op hun eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijgen mensen bonusvideo's over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen.

Klik hier voor alle info

11- Paleo Lifestyle programma

Het uiterst complete online Paleo Lifestyle programma van Paleo coach Wendy Mijnheer. In 7 weken word je begeleidt door Wendy om gezonder, slanker en fitter te worden door te eten als een oermens.

De Paleo-Lifestyle is geen dieet maar een nieuwe manier van leven. Het aanleren van alle nieuwe gewoonten en het afleren van bestaande gewoonten neemt tijd in beslag. 

Door mijn ervaringen in mijn praktijk weet ik exact waar de knelpunten liggen.

Speciaal voor de Puur&Fit Academie heb ik een uniek online programma ontwikkeld om jou, in een doordachte volgorde, stap voor stap de veranderingen door te laten voeren.

Binnen 7 weken pas jij geleidelijk je voedingspatroon aan om uiteindelijk ook vol te kunnen profiteren van de Paleo lifestyle voordelen.

Iedere week wordt er een nieuw online onderdeel aan je vrijgegeven. 

Nu tijdelijk inclusief de GRATIS BONUS: Meer dan 20 Unieke Paleo recepten die direct toepasbaar zijn binnen het programma.

Klik hier voor alle info

10- Natuurlijk Huishouden

Het ebook Natuurlijk Huishouden van Legally Raw bevat recepten voor 100% natuurlijke producten om je huis kraaknet te houden. Weg met de producten vol met chemicaliën en ga voor puur natuur.

Klik hier voor alle info

5- Suikervrije Feestdagen Boek

Ontdek 50 Suikervrije Recepten voor Sinterklaas, Kerst en Oudjaar! Graag presenteert ik een spik-splinter-nieuw receptenboek vol heerlijke en verantwoorde recepten met lekkernijen voor de Feestdagen. De recepten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens allemaal suikervrij! In dit unieke receptenboek staan allerlei lekkernijen voor Sinterklaas, Kerst en Oudejaarsavond! Denk aan de bekende kruidnoten, maar ook speculaasbrokken, marsepein en een perenspeculaastaart. Maar natuurlijk ook een suikervrije recepten voor kerststol, kerstkoekjes, ouderwetse gestoofde peertjes en oliebollen! Dit is hét receptenboek van december! Met wel 50 suikervrije recepten zit je natuurlijk gebakken met pakjesavond, Kerst en tijdens de jaarwisseling.

Klik hier voor alle info6- Lage Rugpijn Herstel Methode

De Lage Rugpijn Herstel Methode (E-Book) brengt je stap voor stap naar een pijnvrije rug. In een duidelijk stappenplan ontdekken mensen hoe ze de baas kunnen worden over hun lage rugpijn. Zodat ze niet alleen herstellen, maar ook de terugkeer van rugpijn kunnen voorkomen. Ik ben 10 jaar werkzaam als Fysiotherapeut en Manueel Therapeut en heb op basis van mijn jarenlange werkervaring en bestudering van tientallen wetenschappelijk literatuur een methodiek ontwikkeld voor een optimaal herstel van lage rugpijn. Uit cijfers blijkt dat bijna iedereen (60-90%) wel eens last blijkt te hebben van rugpijn. Jij ook?! Veel mensen herstellen echter niet goed (65%) of zoals het kan. Mensen ontdekken eigenlijk wat de mensen doen die geen lage rugpijn hebben of die er wel goed van herstellen!

Klik hier voor alle info7- Cursus Natuurlijk Mama

Als je zwanger bent of pas bevallen dan heb je vaak heel veel vragen. Je wilt immers alles goed doen en de beste mama zijn voor je baby. Als je van plan bent om je baby zo natuurlijk mogelijk op te voeden dan is de online cursus 'Natuurlijk! Mama' bedoelt voor jou! In deze cursus van Miss Natural ga je alle voordelen ontdekken van het biologisch én gifvrij opvoeden van jouw baby en peuter.

Klik hier voor alle info8- Verbeter je leefstijl, in 7 weken Fit!

Dit is een online training van 7 weken waarbij de deelnemer gedurende 7 weken iedere week het content op video (per mail) krijgt toegestuurd. Per week 3 video's: het thema van de week - uitgewerkt naar een Yoga les en een Adem/ontspanningsoefening. Gericht op inzicht verkrijgen in bestaande gewoontes en patronen. We doorlopen de 7 chakragebieden; iedere week een chakra en daarom heen is de content verweven. Er is voorafgaand aan deze 7 weken cursus ook een Leefstijl 5-daagse te volgen: een challenge die online en gratis te volgen is.

Klik hier voor alle info9- 20 Dagen Suikervrij

Speciaal voor 40+ vrouwen die in de overgang ofwel menopauze zijn, is dit product ontstaan: "20 Dagen Suikervrij". Het programma bestaat uit een e-boek dat volledig in kleur is uitgebracht met dagmenu's voor 20 dagen lang, een startersgids met stap voor stap uitleg, boodschappenlijstjes, toegang tot een besloten Facebook groep, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije dranken, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije lekkernijen en tot slot motivatie e-mails.

Klik hier voor alle info

4- Yoga Nidra: Reis door de chakra's - Happy with Yoga

In deze cursus gaan we op reis door de zeven chakra's met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken. Je zal een diepe ontspanning zoals nooit te voren ervaren, en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen. Je krijgt toegang tot:

 5 diepe, helende en transformatieve chakra Yoga nidra sessies – Waarde: € 47

Een uitgebreide cursushandleiding van ‘Reis door de chakra’s’ – Waarde: € 27

Een persoonlijk werkboek voor elk van de 7 chakra’s inclusief sankalpa's voor ieder chakra – Waarde: € 47

Diverse instructievideo’s die je helpen het meeste uit de cursus te halen – Waarde: € 27

Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel) – Waarde: € 27

Begeleiding van professionele Yogadocenten – Waarde: € 47

Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates ​Nu geen € 222,00 MAAR € 87,00.

Klik hier voor alle info

Je kunt ons vinden

als je je hart volgt, de geur van koffie ruikt, de positive vibes voelt en richting strand loopt.

Copyright © All Rights Reserved

Openingstijden

 

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 9.30-17.00 uur

Activiteiten kunnen buiten onze openingsuren plaatsvinden