lees hier meer Homepage

Onze koffie en thee zijn niet zómaar koffie en thee.....het is allereerst biologisch, ten tweede fairtrade en ten derde gezet met gevitaliseerd water. Onze gedroogde thee is van het merk Numi.  

Numi thee staat garant voor kwaliteit. Het gehele theeblad wordt gebruikt, er worden géén olien of smaakstoffen toegevoegd, uiteraard biologisch en bovendien fairtrade en de zakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar!

 

Redbeans is ons koffiemerk. Romige en krachtige koffie met een volle body en een zoete smaak van rood fruit en chocolade met een intens lange afdronk. Deze topkoffie heeft zijn bijzondere smaak mede te danken aan het gebruik van zeer verfijnde Sidamo arabica koffiebonen uit Ethiopië. De overige bonen voor deze melange komen uit Zuid-Amerika.

De bonen  zijn biologisch geteeld. Dat betekent dat pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen niet worden gebruikt. Niet alleen beter voor de grond en omgeving, maar ook voor de boon en dus de smaak.

 

Al zin gekregen in een bakkie?

 

Het heerlijke ijs van professor Grunschnabel

Voor onze klanten die glutenvrij moeten of willen eten, geen soja producten mogen of lactosevrij dieet hebben is dit een hele mooie aanvulling. En ja.....het is heerlijk ijs op basis van kokosmelk! Bovendien kosher en hallal! Wil je meer allergeneninfo of wat kosher is enzovoort? Lees hier meer.

Klanten die nergens last van hebben moeten wél oppassen voor dit ijs. Zij kunnen binnenkort last krijgen van een verslaving :)

 

Smoothies en veggies die boooooordevol vitamines zitten en bovendien superlekker zijn. 

 

Sappen van Schulp voor de dorst. We hebben maar liefst 7  verschillende smaken. Hier kun je een kijkje nemen in de biologische boomgaard van Schulp en zien hoe van al dat heerlijke fruit sap wordt gemaakt.

 

Bionade is een drank in 4 verschillende smaken en is niet te vergelijken met limonade. Limonades zijn zogenaamde mixdranken. BIONADE daarentegen wordt in zijn geheel biologisch geproduceerd. Volgens de methode van het brouwen. Door fermentatie van water en mout. Wat nieuw is: de moutsuiker wordt in een speciaal proces niet in alcohol omgezet maar in gluconzuur. Dit is een zwak organisch zuur dat van nature een bestanddeel van honing is en geldt als zeer gezond. Aangezien BIONADE minder suiker bevat dan gemiddelde limonades, tellen de calorieën ook minder.

Voor BIONADE worden alle ingrediënten van agrarische oorsprong uitsluitend gewonnen uit biogecertificeerde grondstoffen. Het eigen Reinheitsgebot  van BIONADE en het officiële, biologische keurmerk van de EG-EKO-controle-instantie staan hiervoor garant.

BIONADE lest de dorst op natuurlijke wijze. Licht bitter en fruitig, met de typische smaak van een gefermenteerde drank. 

 

Alcoholvrij bier in een blonde en een donkere variant, van het merk Budels. Niet alleen alcoholvrij maar óók nog eens biologisch. Ook een heerlijk gemberbiertje met een pittig smaakje door de chilipeper! Erg lekker en dorstlessend.

 

Alcoholvrije wijn is géén druivensap. Zo, die aanname is nu gelijk de wereld uit. Deze wijn wordt gede-alcoholiseerd. Als je hier klikt zie je een afbeelding hoe dat in zijn werk gaat. En reken maar dat je dan goeie druiven moet hebben om een lekkere wijn over te houden! We hebben rode en witte wijn én rosé.

 

Lekkere trek ? Dan hebben we wel iets om je honger te stillen. Van appeltaart tot chocowortelcake, brownies tot huisgemaakte soep, van chips tot cranberrykoeken, tosti's en vegetarische burger. Heerlijke lekkernijen, alles bio! 

 

Glutenvrij, lactosevrij, vegan is ook te verkrijgen bij centrum Qi, onze soep bijvoorbeeld is áltijd deze 3!

 

O ja......en alles is ook mee te nemen naar het strand, de polders  of naar huis onder 1 voorwaarde: neem je lege verpakkingen mee naar huis of gooi ze onderweg ergens in een vuilnisbak. Ons eigen verpakkingsmateriaal is allemaal van glas, gerecycled en ongebleekt papier of PLA. Meer weten over onze milieubesparende acties? Kijk dan hier.

 

 

Kom je om de koffie?

 

Liefs team Qi

Je kunt ons vinden

als je je hart volgt, de geur van koffie ruikt, de positive vibes voelt en richting strand loopt.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Openingstijden

 

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 9.30-17.00 uur

Activiteiten kunnen buiten onze openingsuren plaatsvinden