Zaalhuur

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?


Centrum Qi is een centrum met activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei, gezondheid, voor sportieve en creatieve activiteiten.

De zaal van Centrum Qi is op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een evenement, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven.

De zaal is niet beschikbaar voor feesten en partijen.


Mogelijkheden zijn vaste huur per dag of dagdeel of losse huur, dit kan ook per uur.  


Zaal en faciliteiten

De grote zaal bevindt zich op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Door het vele glas is dit een aangename lichte ruimte. De vloer is een tegelvloer. Er zijn 120 stoelen aanwezig, 10 dikkere matjes, 2 massage tafels, 9 tafels, 3 statafels, geluidsboxen, beamer.


Locatie:

Het pand bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de Westerscheldeferry, de bus stopt zowat pal voor de deur. Volop gratis parkeergelegenheid vlakbij.

Centrum Qi heeft een eigen entree op de begane grond. Je komt binnen in een huiselijk ingericht koffiehuis waar praktisch het volledig aanbod biologisch is, bovendien zijn er vegetarische en veganistische versnaperingen. Voor lunchmogelijkheden graag vooraf bespreken. Er is een groot terras buiten waar het in de zomer heerlijk vertoeven is onder de luifel met begroeiing.

De grote zaal is op de eerste verdieping die middels een brede trap te bereiken is. Helaas is er géén lift.

In het pand is gratis wifi aanwezig.


Op onze facebookpagina zijn tal van foto's en sfeerbeelden te zien.


Je kunt ons vinden

als je je hart volgt, de geur van koffie ruikt, de positive vibes voelt en richting strand loopt.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Openingstijden

 

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 9.30-17.00 uur

Activiteiten kunnen buiten onze openingsuren plaatsvinden