privacybeleid en cookies

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacybeleid van Centrum Qi

Bij het gebruik van de website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en doen er alles aan om jouw gegevens te beschermen. 

We verkopen jouw gegevens nooit door aan derden. We verwerken persoonsgegevens voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). 

Met dit privacybeleid informeren wij je welke gegevens wij verzamelen, hoe we deze gebruiken en met welk doel. We adviseren je dit privacybeleid goed door te lezen en een kopie te bewaren voor je eigen administratie. 

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 28 november 2018 

 

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Centrum Qi 

Petra Selis 

Veerhaven3 

4511 RA Breskens 

 

Telefoonnummer: 06-470 32 113 

Website: www: https://qi-breskens.com 

Email: hallo@qi-breskens.com

KvK: 60340096 

 

 

 

Dit privacybeleid heeft betrekking op de website qi-breskens.com 

 

Welke gegevens worden verwerkt?

Wanneer je de website bezoekt, je aanmeldt voor een workshop, cursus oid, het contactformulier invult, een dienst aankoopt, nieuwsbrief aanvraagt of andere aanvragen doet, zal gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: 

 

Voor- en achternaam 

Emailadres 

Telefoonnummer 

Adresgegevens 

Website of social media

Overige gegevens die je zelf verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch 

Gegevens over jouw activiteiten op onze website 

Gegevens over gebruik website (bijv. Via Google Analytics) 

 

Waarvoor worden jouw gegevens gebruikt?

Wanneer je de website bezoekt, je aanmeldt voor een workshop, cursus oid, het contactformulier invult, een dienst aankoopt, nieuwsbrief aanvraagt of andere aanvragen doet, zal gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: 

Het verzorgen van de door jou gekozen diensten 

Facturatie en het verwerken van de betaling van een dienst 

Het verstrekken van de door jou gevraagde inlichtingen en beantwoording van jouw vragen 

Je voornaam en e-mailadres worden gebruikt voor het toesturen van mailings 

Het uitvoeren van analyses om onze dienstverlening te kunnen verbeteren 

Interessebepaling van doelgroepen, om zo te bepalen welke producten of diensten we gaan aanbieden 

Het verbeteren van de website 

 

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken. 

 

 

Beveiligingsmaatregelen en verstrekking aan derden

Ter bescherming van je persoonsgegevens hebben we passende technische en organisatorische maatregelen getroffen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Hiermee worden je persoonsgegevens beveiligd tegen ongeoorloofde of onrechtmatige verwerking en tegen onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging. 

 

Wij verkopen jouw gegevens nooit aan derden. Wij werken samen met professionals, welke afhankelijk van de werkzaamheden inzage kunnen hebben in jouw persoonsgegevens. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning en boekhouder. Deze bedrijven hebben hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens en worden gehouden aan een geheimhoudingsplicht. 

 

Wij verstrekken jouw gegevens niet aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht is. 

 

Cookies en tracking

Een cookie is een klein tekstbestandje die via je browser op je randapparatuur wordt geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van functionele cookies om de site goed te laten functioneren. OM je op een gebruikersvriendelijke manier relevante informatie te kunnen bieden, wordt tevens gebruik gemaakt van analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. 

Je kunt cookies gemakkelijk verwijderen via je browser. In deze handleiding van de Consumentenbond staat uitgelegd hoe je dat doet. 

 

Facebook

Er wordt gebruik gemaakt van een Facebook Pixel die analyseert welke pagina’s bekeken worden. Dit doen we om advertenties te tonen aan mensen voor wie deze relevant zijn. Meer informatie over het cookiebeleid van Facebook vind je hier

  

Google Analytics

Om inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van de website en om rapportages op te maken, maken wij gebruik van Google Analytics. Deze statistieken worden gebruikt om de diensten te optimaliseren. Zo kunnen we zien hoe onze bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier

 

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Van de Belastingdienst moeten we de administratie, met jouw factuur, betaal en andere gegevens, 7 jaar bewaren. Daarna verwijderen we alle data die we van jouw hebben. 

 

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je inzage krijgen in jouw persoonsgegevens? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Geen probleem. Stuur ons een e-mail met je vraag. Om zeker te weten dat jij het bent, verzoeken we je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. We kunnen dan vaststellen dat wij de gevraagde informatie aan de juiste persoon verstrekken. Maak op de kopie van je identiteitsbewijs, het BSN-nummer onleesbaar. Je kunt hiervoor de KopieID app gebruiken van het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties. 

 

Wil je geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven is heel makkelijk. Klik op de link onderaan de mail. 

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Wil je meer informatie over je privacyrechten? Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je aanvullende informatie vinden. Klik hier om naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens te gaan. 

 

 

Privacybeleid Centrum Qi                     Versie 28 november 2018                              

Je kunt ons vinden

als je je hart volgt, de geur van koffie ruikt, de positive vibes voelt en richting strand loopt.

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Openingstijden


 

 

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 9.30-17.00 uur

Activiteiten kunnen buiten onze openingsuren plaatsvinden